arrow-down brain-thin-white btn-arrow-blue btn-arrow-white clock-icon doodle-circled-thin-white doodle-finger-print-blue facebook-icon footer-facebook footer-instagram footer-linkedin header-icon1 header-icon2 linkedin-icon menu-icon-close menu-icon pagelink-downloads pagelink-tarieven pagelink-vragen plus-icon read-more-pink twitter-icon vragen-minus vragen-plus wat-doet-bottom wat-doet-circle wat-doet-right wat-doet-top

Ik ben Nicole van Duijn en ik ben de persoon achter Caro Mentorschap. Met Caro Mentorschap weet je zeker dat er één mentor en één contactpersoon is. Dit geeft duidelijkheid en voorspelbaarheid. 

Ik ben een professioneel mentor, maar ook familiementor van mijn zus Carolien. Als zus heb ik de mogelijkheid om vanuit de ogen van familieleden te kijken. Ik weet dat familie soms iets anders voor ogen heeft dan de begeleiding en andersom. Dit hoeft niet in strijd te zijn met elkaar, maar kan elkaar juist versterken. Ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn om de controle uit handen te geven en de zorg aan de begeleiding over te laten.

Ik ben een verbinder. Als dat gewenst is, kan ik erbij helpen om contact te leggen of te verbeteren tussen jou en je familie. Soms heb je hier behoefte aan, maar soms ook helemaal niet. Beiden is goed, maar weet dat een mentor hierin kan ondersteunen.

Werkgebied

Om te garanderen dat ik jou regelmatig kan bezoeken en snel aanwezig kan zijn in noodsituaties, werk ik niet door heel Noord-Holland. Bij een eerste kennismaking (meestal per telefoon) vraag ik altijd naar de woonplaats zodat ik meteen duidelijk kan zijn of ik daar ook werkzaam ben. 

Nicole in 10 woorden

verantwoordelijk ∙ sociaal ∙ invoelend ∙ zelfstandig én teamplayer ∙ geduldig ∙ rustig ∙ communicatief ∙ zelfreflecterend ∙ analyserend ∙ observerend ∙

Werkervaring en kwaliteit

Voordat ik in 2017 mentor werd, heb ik 12 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb gewerkt op verschillende dagbestedingsplekken en woonlocaties. Ik heb gewerkt met mensen met autisme, ADHD, syndroom van Down, Prader Willie, Niet-Aangeboren-Hersenletsel en nog veel meer. 

  • Lid van NBPM (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren) 
  • Ik heb een HBO diploma behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Sociaal Pedagogische Hulpverlening | Bachelor of Social Work

Elk jaar word ik gecontroleerd door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Zij controleren of ik mijn werk goed doe.  

En Caro?

Carolien en Nicole

“Dat is mijn zus. Carolien.
Carolien is vindingrijk, ontzettend lief,
sociaal, bijzonder en creatief.
Carolien was mijn inspiratie om in 2003 te gaan werken met mensen met een verstandelijke beperking. En Carolien is nu voor mij de inspiratie om te werken als mentor. Vaak stel ik mezelf de vraag; hoe zou ik dit voor mijn zus opgelost willen hebben? Dit helpt mij om in mijn werk dicht bij de cliënt te blijven staan.”

– Nicole –

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden bij Caro Mentorschap, vul dan het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ben ik jouw mentor en heb je een vraag? Bel dan (eventueel samen met je begeleiding) naar mijn telefoonnummer 0681751663. Ik ben elke werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 12:00 uur, behalve op de woensdag. Voor noodgevallen ben ik altijd bereikbaar. Ik kan niet altijd meteen opnemen, dus spreek altijd een bericht in, zodat ik weet wanneer ik moet terugbellen.