arrow-down brain-thin-white btn-arrow-blue btn-arrow-white clock-icondoodle-circled-thin-white facebook-iconfooter-facebookfooter-instagramfooter-linkedinlinkedin-iconmenu-icon-close menu-icon pagelink-downloadspagelink-tarievenpagelink-vragenplus-icon read-more-pinkshape-circle-thick-lineshape-circle-thin-line shape-doodle-finger-printtwitter-iconvragen-minus vragen-plus wat-doet-bottom wat-doet-top
"Iedereen is waardevol"

Over Caro Mentorschap

Iedereen is waardevol en verdient het om zo gezien en behandeld te worden. Iedereen wil gehoord worden, dat er geluisterd wordt naar je verhaal, dat er gekeken wordt naar je achtergrond en afkomst én dat er omgezien wordt naar jouw wensen.
Caro Mentorschap - Nicole van Duijn

Nicole van Duijn

Ik ben Nicole van Duijn en ik ben de persoon achter Caro Mentorschap. Met Caro Mentorschap weet je zeker dat er één mentor en één contactpersoon is. Dit geeft duidelijkheid en voorspelbaarheid.

Zus van Carolien

Als zus van Carolien kijk ik ook vanuit de ogen van familie. Ik weet dat familie en begeleiding soms anders kijken naar een situatie en ik weet hoe moeilijk het kan zijn om de zorg aan anderen over te laten. Een mentor die dat begrijpt, kan daarin ondersteunen en bemiddelen waar nodig.

Verbinder

Ik ben een verbinder. Als dat gewenst is, kan ik erbij helpen om contact te leggen of te verbeteren tussen jou en je familie. Soms heb je hier behoefte aan, maar soms ook helemaal niet. Beiden is goed, maar weet dat een mentor hierin kan ondersteunen.

Werkgebied

Om te garanderen dat ik jou regelmatig kan bezoeken en snel aanwezig kan zijn in noodsituaties, werk ik in de omgeving van Alkmaar. Nieuwe cliënten neem ik daarom aan in omgeving Alkmaar. Voorheen was ik woonachtig in Amsterdam, waardoor veel van mijn cliënten nog in Amsterdam wonen.

Bij omgeving Alkmaar, kun je denken aan: Bergen, Heerhugowaard, Heemskerk, Castricum, Limmen, de Zaanstreek, Beverwijk en IJmuiden. Mocht je twijfelen over de afstand, neem dan gewoon contact op en kijken we verder!

Nicole in 10 woorden

verantwoordelijk ∙ sociaal ∙ invoelend ∙ zelfstandig én teamplayer ∙ geduldig ∙ rustig ∙ communicatief ∙ zelfreflecterend ∙ analyserend ∙ observerend ∙

Werkervaring en kwaliteit

Voordat ik in 2017 mentor werd, heb ik 12 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb gewerkt op verschillende dagbestedingsplekken en woonlocaties. Ik heb gewerkt met mensen met autisme, ADHD, syndroom van Down, Prader Willie, Niet-Aangeboren-Hersenletsel en nog veel meer.

  • Lid van NBPM (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren)
  • Ik heb een HBO diploma behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Sociaal Pedagogische Hulpverlening | Bachelor of Social Work

Elk jaar word ik gecontroleerd door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Zij controleren of ik mijn werk goed doe.


Caro Mentorschap - Caro En Caro?

"Dat is mijn zus. Carolien is vindingrijk, ontzettend lief, sociaal, bijzonder en creatief. Carolien was mijn inspiratie om in 2003 te gaan werken met mensen met een verstandelijke beperking. En Carolien is nu voor mij de inspiratie om te werken als mentor. Vaak stel ik mezelf de vraag; hoe zou ik dit voor mijn zus opgelost willen hebben? Dit helpt mij om in mijn werk dicht bij de cliënt te blijven staan."

Contact

    Heb je een vraag of wil je je aanmelden bij Caro Mentorschap, vul dan het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik werk in omgeving Alkmaar.

    Ben ik jouw mentor en heb je een vraag? Bel dan (eventueel samen met je begeleiding) naar mijn telefoonnummer 0681751663. Ik ben elke werkdag bereikbaar, behalve op de woensdag. Voor noodgevallen ben ik altijd bereikbaar. Ik kan niet altijd meteen opnemen, dus spreek altijd een bericht in, zodat ik weet wanneer ik moet terugbellen.