arrow-down brain-thin-white btn-arrow-blue btn-arrow-white clock-icondoodle-circled-thin-white facebook-iconfooter-facebookfooter-instagramfooter-linkedinlinkedin-iconmenu-icon-close menu-icon pagelink-downloadspagelink-tarievenpagelink-vragenplus-icon read-more-pinkshape-circle-thick-lineshape-circle-thin-line shape-doodle-finger-printtwitter-iconvragen-minus vragen-plus wat-doet-bottom wat-doet-top

Informatie over mentorschap

Mentorschap aanvragen

Voor het aanvragen van mentorschap zijn er enkele documenten nodig; een aanvraagformulier met daarin een zelf voorgestelde mentor, akkoordverklaring van alle naaste familieleden en een bereidverklaring van de mentor die u zelf hebt gekozen. De documenten vindt u hieronder:

De rechter zal beslissen of mentorschap wordt toegekend. En om dit te kunnen doen, is het goed om een zo helder beeld te geven van de betrokkene en de situatie. Het kan daarom helpen om een indicatiebesluit mee te sturen en een klein schrijven van een arts, psychiater of gedragsdeskundige waarin wordt omschreven dat mentorschap nodig is.

Verdere informatie over het aanvragen van mentorschap is te vinden op de website van de Rechtspraak.


Contact

    Heb je een vraag of wil je je aanmelden bij Caro Mentorschap, vul dan het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik werk in omgeving Alkmaar.

    Ben ik jouw mentor en heb je een vraag? Bel dan (eventueel samen met je begeleiding) naar mijn telefoonnummer 0681751663. Ik ben elke werkdag bereikbaar, behalve op de woensdag. Voor noodgevallen ben ik altijd bereikbaar. Ik kan niet altijd meteen opnemen, dus spreek altijd een bericht in, zodat ik weet wanneer ik moet terugbellen.