arrow-down brain-thin-white btn-arrow-blue btn-arrow-white clock-icondoodle-circled-thin-white facebook-iconfooter-facebookfooter-instagramfooter-linkedinlinkedin-iconmenu-icon-close menu-icon pagelink-downloadspagelink-tarievenpagelink-vragenplus-icon read-more-pinkshape-circle-thick-lineshape-circle-thin-line shape-doodle-finger-printtwitter-iconvragen-minus vragen-plus wat-doet-bottom wat-doet-top

De tarieven voor mentorschap zijn niet door de mentor bedacht, maar zijn vastgesteld door het ministerie van Veiligheid & Justitie. De tarieven worden elk jaar herzien. De actuele tarieven staan vermeld op de website van de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie: Rijksoverheid

Het ligt aan jouw inkomen en spaargeld of de kosten vergoed worden door de gemeente waar je woont. Dit noemen ze ‘bijstand’ en dit kan aangevraagd worden door je bewindvoerder. Je bewindvoerder kan vaak wel inschatten of je kans maakt op deze vergoeding. Wanneer je je eigen financiën beheerd, moet je zelf de bijstand aanvragen.

Voor de aanvraag bij de rechtbank betaal je eenmalig griffiekosten aan de rechtbank.

 


Contact

    Heb je een vraag of wil je je aanmelden bij Caro Mentorschap, vul dan het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik werk in omgeving Alkmaar.

    Ben ik jouw mentor en heb je een vraag? Bel dan (eventueel samen met je begeleiding) naar mijn telefoonnummer 0681751663. Ik ben elke werkdag bereikbaar, behalve op de woensdag. Voor noodgevallen ben ik altijd bereikbaar. Ik kan niet altijd meteen opnemen, dus spreek altijd een bericht in, zodat ik weet wanneer ik moet terugbellen.